Yves Saint Laurent Solbriller

Historien om Yves Saint Laurent er historien om det måske største naturtalent, modeverdenen endnu har set. Allerede som 17 årig vandt han sin første pris, i en workshop for unge talenter arrangeret af Givenchy. Som 18 årig blev han tilknyttet som Christian Diors protege og 4 år efter som chefdesigner samme sted da Christian Dior dør. Modehuset Yves Saint Laurent blev født i 1963 og har siden skabt adskillige tidløse modeklassikere.

Hans ikoniske design fungerer til stadighed som tydelig inspiration, på nutidens aller hotteste designere. Hans linjer var i sin samtid meget kontroversielle men samtidig skarpe og relevante. Med tiden blev mange af hans designs, klassikere der formåede at overleve modens skiftende luner. Yves Saint Laurent har aldrig haft som mål at skabe klassikere, for som han selv sagde det:

”Classics were not always timeless. They were at some point new, revolutionary, ground-breaking.”

Selvom modehuset i dag har skiftet navn til Saint Laurent videreføres de knivskarpe design og den bagved liggende filosofi stadig ufortrødent. Hos Thiele har vi valgt Saint Laurents brillestel til kunder med et sikkert stilkompas der ikke skifter retning bare fordi det blæser lidt men også til de modige der vil prøve en ny stil. En Saint Laurent brille er en luksusgenstand, men den vil kunne bruges i årtier og stadig være både sofistikeret og moderigtig. Det er tingene rundt om en Saint Laurent brille der skal udskiftes i ny og næ, ikke Saint Laurent brillen selv, som det Parisiske modehus formulerer det. Hos THIELE er vi selv fornyligt fyldt 200 år, og kan godt forholde os til tanken om at visse ting er tidsløse, derfor føler vi at Saint Laurent og Thiele går hånd i hånd og er et naturligt valg til vores hylder.