Chopard

Familien Chopard grundlagde urmager og juveler firmaet Chopard i 1860. Små hundrede år senere, i 1960erne blev Chopard solgt til familien Scheufele, som har ejet det siden. Chopard er kendt for sine meget synlige smykker, hvor ”La vie en rose” smykkerne med lyserøde brillianter nok er de mest genkendelige. Det kan også nævnes at Chopard har kreeret den eftertragtede statuette ”de gyldne palmer”, som overrækkes til vindere af den prestigiøse film festival i Cannes.

Den kunstneriske tilgang i Chopards kreationer har fundet et nyt udtryk i firmaets unikke produktion af briller og solbriller. Alle stel er i perfekt harmoni med den filosofi Chopard altid har brugt til sætte sit umiskendelige præg på luksusvare-historien.
Chopard briller er svært sammenlignelige med vores andre mærker og har et meget individuelt udtryk. Chopard kunder er ofte meget dedikerede til mærket, og ved som regel i forvejen at det er Chopard de leder efter. Chopard adskiller sig ved at være dekoreret i en grad der giver brillen et udtryk der også gør den til et smykke.