Chopard Solbriller

Familien Chopard grundlagde urmager og juvelfirmaet Chopard i 1860. I 1960erne blev Chopard solgt til familien Scheufele, som har ejet det siden. Chopard er kendt for sine meget synlige smykker, hvor ”La vie en rose” smykkerne med lyserøde brillianter nok er mest genkendelig.

Kreativiteten og den kunstneriske tilgang i Chopards kreationer har fundet et nyt udtryk i firmaets kreative og unikke produktion af briller og solbriller. Alle stel er dog i perfekt harmoni med den produktfilosofi Chopard altid har brugt til sætte sit umiskendelige præg på luksusvarenes historie. Som en bonus information kan det nævnes at Chopard producerer Guld Palme statuetterne, til filmfestivalen i Cannes.

Chopard briller er svært sammenligneligt med vores andre mærker og har et meget individuelt udtryk. Chopard kunder er ofte meget dedikerede til mærket, og ved som regel i forvejen at det er Chopard de leder efter. Chopard adskiller sig ved at være dekoreret i en grad, der gør at brillen får et udtryk der ligger imellem en regulær brille/solbrille og et smykke.

Thiele har valgt Chopard fordi vi mener at mærket naturligt hører hjemme på vores hylder. Chopard er en ener og der findes ikke rigtigt ”1 til 1” alternativer til det udtryk Chopard kunder leder efter når de ender med en Chopard model.