Tom Ford

Tom Ford er et multitalent og det tætteste vore dages modeverdenen kommer på et ægte renæssancemenneske. Den 55årige Texaner er en af verdens mest respekterede og succesfulde designere. Han kan ud over rollen på toppen af nutidens modeverden, skrive Golden Globe nomineret filminstruktør, manuskriptforfatter, skuespiller og arkitekt på sit omfattende CV.

Modekarrieren tog for alvor fart da han efter 4 år som kjoledesigner hos Gucci, i 1994 blev udnævnt som chefdesigner samme sted. Han lykkedes med at føre huset tilbage blandt verdens førende både kreativt og økonomisk. Da Gucci gruppen i år 2000 overtog Yves Saint Laurent huset indtog Ford også chefstolen her. Ford fungerede, indtil han i 2004 forlod Gucci gruppen, som kreativt overhoved for begge brands. Det var i denne periode at Tom Ford for alvor kravlede op på de allerøverste hylder af det internationale modehierarki. Siden 1994 er stort set alt hvad Tom Ford har rørt ved blevet til guld. En position han yderligere har cementeret siden han i 2005 startede sit modehus i eget navn.

Tom Ford brillestels designmæssige kendetegn moderne men med klare klassiske referencer og er altid fortolket med designerens karakteristiske linjer der oser af maskulin kølig elegance. Både Solbrillestel og Brillestel har det karakteristiske T placeret i overgangen mellem brillefront og brillestang. Det ligner ikke et logo og er netop derfor med til at underbygge den elegante og cool stil. Briller har fra første dag været central for Tom Ford husets samlede forretning. Tom Fords briller og solbriller er et naturligt valg når vi sammensætter vores sortiment i Thiele.

Bonusinfo: James Bond er og har altid været en stilreference mænd i alle aldre har kunnet forholde sig til, og derfor virker det også naturligt at netop Ford har opgaven med at designe Bonds garderobe og solbriller til de ikoniske agentfilm.