Mulberry

Det Britiske modehus Mulberry er et ikonisk brand hos modeinteresserede over hele kloden. Mærkets grundlægger, Roger Saul, startede firmaet omkring sit køkkenbord i 1971. Hans søster designede det ikoniske logo, et træ omkranset af en cirkel, med inspirationen fundet i det morbærtræ der stod i familiens baghave. Navnet Mulberry betyder i al sin enkelhed også netop morbær. Både logo og navn, skulle fortælle historien om den lille families mærkesag, nemlig respekt for naturen og omgivelserne. 

Denne historie var måske ikke helt i tråd med den naturlige storytelling i verdens store modehuse i starten af halvfjerdserne, men har siden hen vist sig i allerhøjeste grad, at være forud for sin tid. Mulberrys eftertragtede dametasker har udviklet kultstatus blandt kendere, og er til stadighed en af modebranchens mest genkendelige produkter. 

Mulberry fører et fuldt program af modeartikler fra konfektion til accessories. Nyeste skud på stammen er at Mulberry nu er begyndt, i samarbejde med den italienske brillefabrikant DeRigo, at producere briller og solbriller. Mulberrys kreative direktør Jhonny Coca, har mere end ti års erfaring med netop design af accessories fra sin fortid hos modehusene Louis Vuitton og Celine.

Mulberrys briller og solbriller, kan fås i samtlige landets Thiele butikker. Thiele er i Danmark eneforhandler af Mulberrys briller.