Tryghed fremfor alt

Vi har hos Thiele valgt at gøre vores udbud af mulige synskorrektioner komplet med åbningen af Thiele Øjenlaser Klinik
Hos Thiele kan du, som det eneste sted, få en 100% neutral rådgivning omkring dine muligheder inden for både øjenlaserbehandling, kontaktlinser og briller, så er det op til dig at vælge - og op til os at gøre dit valg til et trygt valg.
Vi har udvidet vores tilbud med øjenlaserbehandlinger, fordi vi kan tilbyde det bedste på såvel det teknologiske som det lægefaglige område. Vi benytter den nyeste og mest sikre teknologi, der gør det muligt at tilbyde markedets bedste øjenlaserbehandling SMILE. SMILE er en nænsom korrektion af synsfejl, hvor hornhindens stabilitet bevares uden ar dannelse. Metoden har et meget højt præcisionsniveau, og er stort set uden gener under selve behandlingen. Sikkerheden er så høj, at vi med SMILE anbefaler at behandle begge øjne samme dag. Helings- processen og stabilisering af synsskarpheden tager desuden relativ kort tid.


Behov for læsebriller ?


Med SMILE LBV kan du minimere dit behov for læsebriller. Laserbehandling korrigerer dine synsfejl, men stopper ikke øjets naturlige aldersproces,og dermed behov for læsebriller.
Har du begyndende læseproblemer, eller er du over 40-45 år på behandlingstidspunktet kan du vælge SMILE LBV (LASER BLENDED VISION), der udskyder eller minimerer læsebrillebehovet.
Dette er derfor en optimal behandling, hvis du ud over briller eller linser på afstand, har brug for læsebriller. SMILE LBV er for dig, der ønsker at minimere dit behov for læsebriller.


Rådgivning og forundersøgelse

Thiele vægter vejledning og professionel rådgivning højt.


Der er mange spørgsmål, der skal afklares, inden man vælger sin optimale synsløsning. Uanset om du overvejer briller, kontaktlinser eller en øjenlaserbehandling, vil du altid hos Thieles erfarne optikere kunne få den nødvendige rådgivning om netop den løsning, du overvejer, inden du træffer din beslutning. Når du i samråd med optikeren vælger en øjenlaserbehandling, tilbyder vi dig en forundersøgelse hos vores special uddannede optikere. Her vil det i samråd med øjenlægen blive endelig afklaret om behandling er mulig, og hvilken behandlingstype vi anbefaler til netop dine øjne og synsfejl. Ved forundersøgelsen måles bl.a. din synsstyrke, hornhindetykkelse og –krumning. Dine forventninger og muligheder for behandling gennemgås, og du får svar på dine spørgsmål. Kontakt din lokale Thiele butik, eller bestil tid til forundersøgelse her, eller ring på tlf. 3311 6121 for yderligere information.

Thiele Øjenlaser Klinik benytter udelukkende danske øjenlæger med bred erfaring inden for synskirurgi.

Lægelig chef for Thiele øjenlaser Klinik


Hadi Kjærbo, Overlæge
Øjenkirurg og speciallæge
i oftalmologi