Gucci Solbriller

Nina Ricci
Haute Couture modehuset Nina Ricci blev grundlagt i Paris, af Maria ”Nina” Ricci og hendes søn Robert i foråret 1932. Ricci blev kendt for at arbejde med stoffet direkte på mannequindukker for at sikre, at tøjet fik den rigtige pasform. Marias design blev hurtigt kendt for den raffinerede, romantiske, altid feminine følelse, som efterhånden er blevet synonym med huset Ricci.
 
Sideløbende med Marias haute Couture rober, eksperimenterede og satsede modehuset også stort på parfume-siden. I 1948 lanceredes Nina Riccis parfumeafdeling, duften ”L´Air du Temps”, som med lidt god vilje kan oversættes til ”tidens duft/luft”. Duften gav for alvor Nina Ricci vind i sejlene, og blev (og er i stadig) husets mest populære vare.
 
Nina Ricci er som en lille kuriositet, også kendt som designer af en lang række store flyselskabers uniformer.

 
Briller og solbriller
Kollektionerne fra Nina Ricci, fejrer den stadige charme og tidløse elegance af ikonerne i 60'erne og 70'erne. Kollektionen formår at skabe en moderne stil med en sensuel følelse baseret på en perfekt kombination af tilbagelænet femininitet og den unikke poetiske, franske charme.
 
Thiele har altid landets største udvalg af kvalitetsoptik fra verdens store modehuse. Kig forbi din lokale Thiele butik og se vores udvalg af Nina Ricci.