Zadig&Voltaire

Det franske modehus Zadig&Voltaire blev grundlagt i 1997. Navnet er en reference til oplysningstidens store franske forfatter Voltaire og hans berømte eventyrsamling ”Zadig og skæbnen”. Firmaet blev startet af Thierry Gillier, der er barnebarn af Lacoste grundlægger Andre Gillier. Firmaet har altid haft som erklæret mål at gøre luksus mere tilgængeligt. 

Brille og solbrillelinjerne lever fint op til firmaets filosofi og giver dig virkelig meget brille for pengene. Hos Thiele kan vi rigtig godt lide Zadig&Voltaires produkter og er glade for at kunne tilbyde dem til vores kunder.

De nyeste brille og solbrille kollektioner fra Z&V, er tilgængelige design som klæder mange forskellige typer. Sjælen bag Z&Vs udtryk er husets kreative leder Cecilia Bönström. Kodeordene er ifølge Bönström: Casual Chic, Rock n´Roll og ikke mindst følelsen af altid være i bevægelse. Z&V er med andre ord ikke designet til de små grå mus, der helst ikke vil tiltrække sig opmærksomhed. Z&V larmer, og vi synes at larmen lyder godt.

Et af de mest berømte citater der kan tilskrives forfatteren Voltaire er: ”Du er skyldig i al det gode du ikke gør”. Vi vil hos Thiele, helst ikke gøre os skyldige i en manglende god gerning, bl.a. derfor føler vi os kaldet til at tilbyde Zadig&Voltaire til Thieles kunder.