Chanel

Ingen andre modehuse kan helt matche den mytiske aura Chanel altid har udstrålet. Gennem mere end 100 år har Chanel været med til at sætte dagsordenen, for den internationale modeverden, fra sit hovedsæde i Paris. I snart 35 år har chefdesignerstolen været indtaget af legenden Karl Lagerfeld. Chanel ændrer sig ikke fra dag til dag, de er altid Chanel, og alligevel formår de altid at være moderne. Håndværk i verdensklasse og dagsordensættende men samtidig tidsløst design holder Chanel evigt relevant.

Chanel kan for mange virke uopnåeligt og som det ultimative symbol på luksus, men deres design har lagt grunden og været inspiration for mange af de trends der gennem årene har klædt helt almindelige mennesker på fra Tokyo til Los Angeles.

Chanels briller og solbriller er klassiske, elegante og sofistikerede men ofte med dekorative elementer og overraskende detaljer. Chanel er en eksklusiv og unik vare vi er stolte over at kunne præsentere i udvalgte Thiele butikker. Den designmæssige holdbarhed af ethvert Chanel produkt gør at kunder der køber en Chanel brille hos os godt kan regne med at den stadig vil kunne bæres om både 20 og 30 år uden på noget tidspunkt at blive regnet som et retro produkt.