Police - Lewis Hamilton

At solbrilleverdenen og Formel-1 universet har slået pjalterne sammen er ikke et nyt fænomen. De to ting hører hører uafladeligt sammen, og det har de altid gjort. Både før og efter løb, har det omrejsende Formel-1 cirkus, fungeret som en slags run-way for de største solbrille producenter på kloden. Det er derimod nok første gang at en femdobbelt Formel-1 verdensmester selv har siddet ved tegnebordet og designet solbriller.

Samarbejdet mellem Hamilton og solbrilleproducenten Police Eyewear er en af sommerens mest spændende nyheder på den internationale brille og solbrillefront. Hamilton har aldrig været bange for at ”larme” lidt i sine valg af accessories, som f.eks. med sine armbånd og solbriller. Med sin distinkte stil og store følgerskare, var Hamilton et naturligt valg som samarbejdspartner for Police. At Hamilton så ikke bare ville lade produktet nøjes med at bære sit navn, men havde helt andre planer, har vist sig kærkomment for tidens solbrillefans.

Stilen på Hamiltons designs er umiskendelig moderne og ung i sit udtryk. Flere af de nyeste strømninger, som f.eks. den karakteristiske dobbeltbro henover over næseryggen, har da også fundet plads i Hamiltons design. Police - Lewis Hamilton, fås i samtlige Thiele butikker over hele landet.