Oakley

Oakley er baseret i Lake Forest, Californien og designer, udvikler og fremstiller sportsudstyr og livsstilsvarer, herunder solbriller, sportsvisirer, skibriller, ure, tøj, rygsække, sko, og andet tilbehør der hører friluft livstilen til. Oakley har i øjeblikket mere end 600 patenter til briller, solbriller og udstyr til den aktive livsstil. Oakleys briller og solbriller produceres af italienske Luxottica, der er verdens største brillefabrikant. 

Oakley har i mange år været nærmest synonymt med cykelsport. Det er efterhånden sjældent at man ser en rytter køre over målstregen i et betydende cykelløb uden at være iklædt solbriller fra Oakley. Men også for bl.a. snowboardere, skatere, golfspillere, bjergbestigere, sportsfiskere og surfere er Oakley solbriller efterhånden blevet en del af den obligatoriske påklædning. 

Hos THIELE har vi erfaret at Oakley solbriller og briller har mange dedikerede kunder og langtfra alle er professionelle sportsfolk. Oakley er briller er lavet til en aktiv livsstil, og er derfor også optik der kan tåle at blive brugt næsten ligegyldig hvilken livsstil man udfordrer dem med. Oakley har sit helt eget og meget genkendelige look og hos THIELE opfatter vi Oakley som en oplagt del af sortimentet.