Brillemoden i 2024

Brillemoden i 2024 kalder på store, markante briller med personlig stil og trækker tråde tilbage til 60’erne.
Noget af det mest hotte lige nu, er de meget markante og retro-inspirerede acetatbriller, idet briller med en mørk overdel og en lysere bund inspireret af ikoner som John F. Kennedy er utrolig populære. Man kan også få dem i en nyfortolkning med livlige farver. Uanset hvad, handler det om at finde de klassiske designs frem fra skuffen igen.

Kombiner klassisk med individuelt

Det gælder også Ray Bans Wayfarer og runde briller a la John Lennons, ligesom briller formet som katteøjne har fundet vej ind på brillemarkedet igen – med plads til individualitet og den personlige stil. En tendens, der signalerer optimisme og en ny start.

- Man behøver ikke længere flashe med, hvilket mærke man bruger. Det er meget vigtigere, at designet er originalt og at kvalitet, stil og komfort går op i en højere enhed. Den modebevidste forbruger vælger designs, der kombinerer tidens tand med den personlige stil.

Briller må gerne ses

Det er heller ikke længere nødvendigt at prøve at skjule, at man bruger briller. Tværtimod er brillen i dag en vigtig del af ens stil og mange har flere par til flere lejligheder.

I dag handler brillemode ikke bare om at styrke sit syn. Det er også blevet en vigtig måde at fremhæve sin personlighed og skabe identitet – og gerne på en måde, der viser, at man tør skille sig ud. Vigtigst af alt er dog, at du finder en brille, der klæder dig, og træffer dit valg ud fra det.