Dior Solbriller

Christian Dior har i snart 70 år været en af modeverdenens giganter. Første Haute Couture kollektion så dagens lys i 1947 og gjorde med det samme Dior til det mest omtalte modehus i Paris. ”New Look” revolutionerede opfattelsen af kvindekropsidealet og moden som helhed. Efter Diors død i 1957 overtog hans unge assistent Yves Saint Laurent i et par år chefstillingen. Siden har en lille men eksklusiv liste af designere haft det eftertragtede job.

Efter afgangen af Raf Simmons i slutningen af 2016 overtog Maria Grazia Chiuri som den første kvinde den eftertragtede chefdesignerstol i de historiske rammer på Avenue Montaigne i Paris. Chiuri designer, i modsætning til sine navnkundige forgængere ikke kun Haute Couture kollektionerne. Men også Diors accessoires og dermed også firmaets brillekollektioner. Så med valget af Dior får man muligheden for at bære en brille eller solbrille designet af en rigtig Haute Couture designer.

Christian Diors berømte citat “My aim is to make elegant women more beautiful and to make beautiful women more elegant.” er en mission vi i Thiele deler, og derfor var Dior også et naturligt valg for vores indkøbere.

Diors stil er svær at beskrive, men er både nytænkende og klassisk, både konservativ og provokerende. Men altid smuk og færdigdesignet. Dior er Dior så kort kan det vel siges.