Brilleservice

Brilleservice – uden beregning de første 36 måneder

Vi tilbyder at ultralydsrense, justere og skifte næsepuder på din brille efter behov og uden beregning i op til 36 måneder fra købsdato. Dermed hjælper vi dig med at sikre, at din brille er i optimal stand og sidder godt.

Hos Thiele er vi også klar med råd og vejledning om vedligeholdelse eller om nye muligheder. Kig forbi og få renset, pudset og tilrettet din brille – eller få et synstjek – helt gratis.
Der udover tilbyder Thiele 3 måneders tilvænningsgaranti på flerstyrkeglas. Kan du mod forventning ikke vænne dig til at bruge flerstyrke, bytter vi, inden for 3 måneder fra købsdato, dine glas til 2 sæt enkeltstyrkeglas – et sæt til afstand og et sæt til nær, og du skal udelukkende betale for det ekstra brillestel, du vælger.

OBS - Vælger du Rodenstock flerstyrkeglas får du samtidig en yderligere garanti. Skulle du mod forventning – og efter rimelig tilvænningstid – ikke være tilfreds med dine Rodenstock flerstyrkeglas, ombytter vi glassene i op til 6 måneder fra købsdato, efter følgende retningslinjer: Der skal udskiftes til nye glas med samme synskorrektion, og glassene isættes det brillestel, hvori de udskiftede glas var monterede. Der betales kun merpris i tilfælde af, at prisen for de glas, der efter aftale skiftes til, er højere. – Før udskiftningen undersøger vi det sæt glas, der ikke lever op til dine forventninger. Hvis glassene ikke lever op til normal standard, vil vi først prøve med et nyt sæt tilsvarende brilleglas.