Armani

Det italienske modehus Giorgio Armani blev grundlagt i 1975 i Milano af Sergio Galeotti og Giorgio Armani. Designeren Giorgio Armani, født i 1934 i Italien, er blevet en af vor tids store modeskabere. Armani palæet i Milanos centrum er hovedsædet for Giorgio Armanis globale modeimperium, som dækker alle branchens facetter fra afslappet sportswear, over konfektion til imponerende rober, accessoires, kosmetik, interiørdekoration og til en brilleproduktion, der er etableret som en af branchens stærkeste.

Giorgio Armani brillestel er kendt for sine enkle og rene linjer. Giorgio Armani har fokus på kvalitet, og udtrykker sig oftest i farver og former, der er til den konservative side. Der er dog plads til overraskende detaljer i designet, men det samlede udtryk forbliver altid sikkert og klassisk. Giorgio Armani henvender sig til et sofistikeret og modent publikum. Armanis designlinje Emporio Armani henvender sig derimod oftest til unge, der gerne vil udskille sig fra mængden med personlig stil. Armanis Emporio brillekollektion er uformel, men cool og udadvendt. 

Hos Thiele har vi valgt at føre Armani fordi vi med Armanis alsidige design linjer er i stand til at tilbyde kvalitets briller til både vores unge og vores mere modne publikum. Vi mener at Armani er et både naturligt og oplagt valg på hylden hos Thiele.