Filtenborg Briller

J.C. Filtenborg er en danskejet brillefabrikant der producerer briller og solbriller til både ind og udland. Filtenborg blev grundlagt i Århus i 1855, hvilket gør brillehuset til et af Europas ældste. Virksomheden har fra sin start beskæftiget sig med briller og ure. Filtenborg har i dag ud over produktion af virksomhedens briller og solbriller i eget navn, også agenturet på en lang række topmærker fra den europæiske brillescene. Ud over briller arbejder Filtenborg også med ure og har blandt andet agenturet på mærker som Citizen og Boccia.

Filteborg producerer briller i en klassisk og tidsløs elegant stil rent designmæssigt. Filtenborg er også kendetegnet ved den ulastelige kvalitet rent håndværksmæssigt. Man får rigtig meget brille for pengene og det er ikke uden grund at Filtenborg år, efter år er blandt de mest populære mærker hos Thieles, altid kvalitetsbevidste kundekreds.

Filtenborg er og har i en årrække været en nær samarbejdspartner for Thiele. Husets egne brillelinjer, finder du altid i samtlige Thielebutikker over hele landet. Filtenborgs produkter er derfor en meget naturlig del af Thieles sortiment.