Gucci

Det italienske modehus startede som sadelmageri i 1906. Guccio Gucci grundlagde den første Gucci butik i 1921, som hurtigt blev anerkendt for at levere fremragende kvalitet. Stjerner som Grace Kelly, Peter Sellars, Charlie Chaplin, Audrey Hepburn og ikke mindst Jackie Onassis Kennedy var loyale og dedikerede kunder. Stjernerne fra Hollywoods guldalder var med til at underbygge Guccis glamourøse image, et image mærket den dag i dag er garant for. 

Gucci blev i 1994 revitaliseret efter et par svære årtier, af den allestedsnærværende guldreng Tom Ford. Gucci fandt under Fords ledelse igen sin plads på toppen af trendpyramiden. En plads modehuset siden har vedligeholdt ved konstant at være leveringsdygtig i skarpt designede og modige luksusprodukter. 

I dag er Guccis kreative leder den italienske enfant terrible Alessandro Michele, der lige nu er blandt den internationale modescenes allermest omtalte navne. Michele har endnu engang givet Gucci et markant ansigtsløft, og rent visuelt råber mærket højere end nogensinde.

På brille og solbrillesiden, er Gucci er et fremragende værktøj til dem der ønsker at bekæmpe rollen som ”grå mus”, eller ikke kan se sig selv i den klassiske jordfarvede minimalisme som vi ofte dyrker helhjertet (og er ganske gode til) her i Skandinavien.  

Hos Thiele fører vi Gucci i samtlige butikker. Thiele har altid landets største udvalg af kvalitetsoptik fra verdens store modehuse.