Police Briller

I modsætning til størstedelen af brillemarkedets producenter er Police ikke et opkog på et allerede etableret fashion-brand, men i stedet en regulær brilleproducent, der på relativt få år har manifesteret sig som en spiller, der skal tages alvorligt. Netop den stilmæssige uafhængighed er Police-brandets store force og giver mærket en mobilitet og en evne til ikke bare at reagere på modens strømninger, men selv at sætte dagsordenen for tidens trends.

Samarbejdet med stil-ikoner som George Clooney, Bruce Willis, David Beckham og Antonio Banderas etablerede oplevelsen af Police, som mærket til ham der er cool, med personlig stil. Unisextendensen har for alvor vundet fodfæste i brillemarkedet, og Police producerer derfor også modeller der selvom de er designet til mænd, ofte også appellerer til kvindelige kunder.

Police er i Thieles optik blandt andet kendetegnet ved at man får virkelig meget brille til prisen. Vi har egentlig aldrig været i tvivl om at Police hørte hjemme i vores sortiment og Policekunder kan hvile i visheden om at Police også fremadrettet vil være en fast bestanddel af det vi udbyder til Thieles