Porsche Design

Professor Ferdinand Alexander Porsche, manden bag det ikoniske design af sportsvognen Porsche 911, åbnede i Stuttgart i 1972 Porsche Design Studio. Ret kort tid efter firmaets start flyttede tegnestuen tilbage til Porsches fødeby Zell am See i de Østrigske alper langt fra storbylivet i den tyske autoindustris metropol Stuttgart. Bilfabrikanten af samme navn og designstudiet har næsten fra dag ét, fungeret fuldstændig uafhængigt af hinanden.

Netop uafhængigheden af storindustrien har altid været et karaktertræk Porsche Design har dyrket. De har altid gået egne veje for at opnå det optimale design og har ofte givet grå hår i hovedet på det erhvervsliv der har stået i kø for at blive kunder hos dem. Porsche Design nægter at skele til økonomiske hensyn når der skal vælges materialer til deres designs. Listen af interesserede kunder sorteres uden hensyntagen til andet, end hvad de finder interessant rent kreativt at arbejde med.

Heldigvis for Thiele, og vore kunder, har Porsche længe interesseret sig for at designe briller og solbriller. Porsches briller og solbriller er kendetegnet ved de velkendte bløde buer, og altid udarbejdet af nøje udvalgte kvalitetsmaterialer. Porsche kunder ved som regel hvad de vil have inden de går ind i butikken, men skulle du være blandt undtagelserne der bekræfter den regel, står vores kyndige fagfolk klar til at vejlede dig.