Tilbageblik og fremsyn

Historien om Brillehuset Thiele går tilbage til 1817, da Kong Frederik VI giver tilladelse til, at Frederik Anton Thiele kan "forfærdige og udsælge samtlige til Astronomien, Matematikken, Chymien, Physikken, Optikken. Mineralogien og Mekanikken henhørende Instrumenter og Redskaber."

Samme år den 21. marts bliver firmaet F.A.Thiele grundlagt og den første forretning åbner i Store Helliggeistes Stræde (det nuværende Valkendorfsgade i København). Nogle år senere flyttede forretningen til hjørnet af Løvstræde og Købmagergade, indtil Thiele i 1892 overtager ejendommen Købmagergade 3, hvor hovedforretningen stadig har adresse.

oldshop_kvadrat.jpgbutik0209.jpg

i 1940'erne og i dag

1929 åbner den første filial af Thiele i Bispensgade i Aalborg. Men ekspansionen tager for alvor til fra 60'erne og 70'erne - og i dag tæller Brillehuset Thiele over 80 butikker.

Prædikatet som "Kongelige Hofleverandør" kommer til i 1931, og det understreger den position, som Thiele har haft i dansk optik gennem generationer.

Kvalitet og service har hos Thiele en lang tradition og er en kerne- kompetence hos vores medarbejdere.

Vores historie betyder imidlertid ikke, at vi ikke ser fremad. Vi holder øje med tendenserne og følger udviklingen. Det er vores store udvalg med priser fra top til bund et godt udtryk for.

Uanset tendenser og markedsvilkår fastholder vi, at det er i vores butikker, at vi hver eneste dag skal vise vores værd. Faglighed, kvalitet og imødekommende service er kernen i den oplevelse, du skal gå hjem med. Uanset om du vælger modebriller med 'skræddersyede' glas eller lavprisbriller.