Ray Ban Solbriller

Historien om Ray-Ban tog sin begyndelse i 1929, da General MacCready fra den amerikanske hær ytrede ønske om at få udviklet en ny type solbrille, der kunne beskytte piloters øjne mod solens blændende stråler. Antiblændebrillen, Aviators blev så stor en succes, at producenten besluttede sig for at forsøge sig kommercielt og brandet vi i dag kender som Ray-Ban blev dermed grundlagt i 1937.

Ray-Ban er i dag verdens største brillemærke målt på salg. Men også når vi snakker design har Ray-Bans ikoniske briller og solbriller sat dagsordenen igennem mere end 75 år. Hver generation har haft Ray-Ban bærende Idoler til at definere looket for sin samtid. Eksemplerne er endeløse.

James Dean bar Wayfarer modellen i ”Rebel without a cause”, Audrey Hepburn bar Wayfarer i “Breakfast at Tiffanys”,Robert de Niro bar Aviator modellen i “Taxi Driver, Will Smith og Tommy Lee Jones bar Predators i ”Men in Black”, Tom Cruise bar Aviators i “Top Gun”, Denzel Washington bar Clubmaster modellen i ”Malcolm X” og vi kunne blive ved helt indtil i dag hvor et utal af verdens mest genkendelige personer fra Justin Bieber til Barack Obama alle sammen i ny og næ holder solen i skak med et par Ray Ban. Ray Ban er indbegrebet af amerikansk populær kultur og det foretrukne mærke hvis man vil ligne en film eller rockstjerne.

Ray Ban er så stor en spiller på det internationale brillemarked at tilvalget af Ray Ban ikke krævede de store overvejelser. Du kan altid finde et bredt sortiment af Ray Ban i alle landets Thiele butikker og vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige par til din indre filmstjerne.