Ray-Ban

Historien om Ray-Ban tog sin begyndelse i 1929, da General MacCreedy fra det amerikanske luftvåben ytrede ønske om at få udviklet en ny type solbrille, der beskyttede piloternes øjne mod solens blændende stråler. Antiblændebrillen, Aviators blev så stor en succés, at producenten besluttede sig for at forsøge sig kommercielt og brandet vi i dag kender som Ray-Ban blev dermed grundlagt i 1937.

Ray-Ban er i dag verdens største brilleproducent målt på salg. Men også når vi snakker design har Ray-Bans ikononiske designs sat dagsordenen igennem mere end 75 år. Hver generation har haft Ray-Ban bærende Idoler til at definere looket for sin samtid. Eksemplerne er endeløse. 

James Dean bar Wayfarer modellen i ”Rebel without a course”, Audrey Hepburn bar Wayfarer i “Breakfast at Tiffanys”, Robert de Niro bar Aviator modellen i “Taxi Driver, Will Smith og Tommy Lee Jones bar Predators i ”Men in Black”, Tom Cruise bar Aviators i “Top Gun”, Denzel Washington bar Clubmaster modellen i ”Malcolm X”, Clint Eastwood bar Wayfarers i ”Dirty Harry” og vi kunne blive ved helt indtil i dag hvor et utal af verdens mest genkendelige personer fra Justin Bieber til Barack Obama i ny og næ holder solen i skak med et par Ray-Ban. Ray-Ban er indbegrebet af amerikansk populær kultur og det foretrukne mærke hvis man vil lige en film eller rockstjerne. 

Ray-Ban er så stor en spiller på det internationale brillemarked at tilvalget af Ray-Ban ikke krævede de store overvejelser. Du kan altid finde et bredt sortiment af Ray-Ban i alle landets Thiele butikker og vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige par til din indre filmstjerne.