Escada briller

Escada er startet af det svensk/tyske ægtepar Margaretha og Wolfgang Ley i 1979. De to startede i 1976 deres indtog i tøjbranchen med en kollektion af strikvarer, inden de 3 år senere grundlagde brandet Escada. Navnet Escada blev som et lille kuriosum taget fra en Irsk væddeløbshest. Svenske Margarethe tog sig af design og tyske Wolfgang tog sig af forretningsdelen. Escada er i dag et globalt brand og Tyskland største producent af High-end luksusvarer til modeindustrien.

Escada producerer et bredt sortiment der spænder lige fra modetøj til kvinder, Haute Couture kollektioner, smykker, sko, parfume og siden 1998 også briller og solbriller.

Escada er kendt for sine høje kvalitet, smukke detaljer og komfortable tilpasning. Deres briller og solbriller har mange loyale kunder verden over blandt de mere kendte kan nævnes Hellen Mirren, Naomi Watts, Kim Basinger, Demi Moore og efterhånden en hel del Thiele kunder. Valget af Escada til vore hylder har derfor i gennem en længere årrække været et logisk valg for Thiele.