Armani

Det italienske modehus Giorgio Armani blev grundlagt i 1975 i Milano af Sergio Galeotti og Giorgio Armani. Designeren Giorgio Armani, født i 1934 i Italien, er blevet en af vor tids store modeskabere. Fra Armani palæet i Milanos centrum driver Giorgio Armani sit globale modeimperium, som dækker alle branchens facetter fra afslappet sportswear, over konfektion, og til imponerende rober, accessoires, kosmetik, interiørdekoration og en brilleproduktion, der er etableret som en af branchens stærkeste.

Giorgio Armani brillestel er kendt for sine enkle og rene linjer. Giorgio Armani går meget op i detaljer og kvalitet og benytter sig ikke så meget af kraftige farver og former. Armani henvender sig typisk til et sofistikeret og modent publikum. Giorgio Armanis søstermærke - Emporio Armani henvender sig til unge, der gerne vil udskille sig fra mængden med personlig stil. Armanis Emporio brillekollektion er uformel, men cool og udadvendt.

Hos Thiele har vi valgt at føre Armani fordi vi med Armanis alsidige design linjer er i stand til at tilbyde kvalitets briller til både vores unge og vores mere modne publikum. Armani er et naturligt valg på hylden hos Thiele.