Marc Jacobs Solbriller

Den amerikanske designer Marc Jacobs (født 1963) har gennem sin mere end 30 årige karriere bygget en navn op som alle med indsigt i mode kan genkende. Hans designhus bærer hans navn og producerer ligeledes et parallelmærke under navnet ”Marc by Marc Jacobs”. Gennembruddet som A-liste navn på den internationale modescene, kom for alvor i 1997 med udnævnelsen som kreativ direktør for modegiganten Louis Vuitton et job han beholdt indtil 2013.

Sideløbende med det krævende job for et af verdens absolut største fashion brands, skabte Marc Jacobs sit eget brand, begyndende i 2001, og har siden udviklet sit eget hus til et af de mere betydende modehuse i verden. Marc Jacobs har vundet adskillige design priser og er ikke færre end 3 gange blevet kåret til ”Designer of the year” af CFDA (Den amerikanske modeindustris brancheforening).

Marc Jacobs briller og solbriller er enten meget innovative og modige i deres design eller meget klassiske og stilsikre og et fællestræk er dog den altid høje håndværksmæssige kvalitet. Hos Thiele bryster vi os af at kunne tilbyde det absolut største udvalg af mærkevare, og kvalitetsbriller, på den danske optikscene. Derfor er Marc Jacobs et naturligt og et selvfølgeligt valg for Thiele.