Få høreapparater og høreprøver hos Thiele
 

Din Hørespecialist har fuldtudstyrede høreklinikker i en række Thiele butikker:

  • Oplev de nyeste høreapparater fra danske WIDEX og Oticon
  • Godkendt til udlevering af høreapparater fra det offentlige
  • Få lavet en uforpligtende høreprøve
  • Fuld service og garanti – direkte i din Thiele-butik

Din Hørespecialist og Thiele har et tæt samarbejde, som vores kunder kan nyde godt af. Du kan nu frit konsultere en specialist inden for hørelse og høreapparater og prøve høreapparater af højeste kvalitet fra danske WIDEX og Oticon – direkte i din Thiele butik. Vores klinikker er indrettet efter den højeste standard, og er naturligvis alle godkendt af Sundhedsstyrelsen.

Høreapparater af højeste kvalitet
Hos Din Hørespecialist kender vi vigtigheden af god kvalitet, og derfor har vi valgt udelukkende at tilbyde høreapparater fra de to danske mærker, Widex og Oticon, som er særligt kendt for deres høje kvalitet. Det er vores garanti til dig. Disse to mærker er desuden anerkendt for deres teknologiske udviklinger på verdensmarkedet, som gør at de altid er på forkant med den nyeste teknologi, som du kan få glæde af i hverdagen. Din Hørespecialist er desuden autoriseret Widex-forhandler.

Et personligt tilpasningsforløb
Hos Din Hørespecialist tilbyder vi altid et personligt forløb, hvor du har mulighed for at prøve forskellige høreapparater undervejs, så du er sikker på, at du finder den løsning, som passer til netop dig. Med vores avancerede og unikke tilpasningsmetoder kan vi samtidig indstille høreapparaterne til dit høretab langt mere præcist end ved hjælp af traditionelle tilpasningsinstrumenter.

Fuld tilfredshed
Som kunde hos os vil du blive en del af Danmarks mest tilfredse høreapparatskunder, som afspejles i vores gennemsnitlige kundetilfredshed på 9,3 ud af 10. En bedømmelse, vi er meget stolte af. Det viser resultatet af det fantastiske arbejde vores lokale hørespecialister gør for vores kunder hver eneste dag. Hvis du er interesseret i at læse nogle af udtalelserne fra vores kunder, kan de alle læses i uredigeret form på www.dinhs.dk/kundeudtalelser.

www.dinhs.dk/findbutik kan du se, hvor i landet Din Hørespecialist har klinikker. Ring 70 11 10 70 for at bestille en uforpligtende tid og for at høre nærmere – eller spørg, næste gang du er i din lokale Thiele butik.

#
18.01-Widex-EVOKE-phone-on-table-cafC-environment_small.jpg widex-logo.png oticon-logo.png