Balenciaga Briller

Cristobal Balenciaga blev af Christian Dior ofte omtalt som ”the Couturier of couturiors”. Balenciaga har da også stadig i dag en næsten mytisk status I modekredse. Han blev født i Baskerlandet i 1895 som søn af en syerske, men arbejdede sig til en status som designernes designer, inden han i 1972 afgik ved døden efter en imponerende karriere. Modehuset der bærer mesterens navn er i dag stadigt et meget innovativt og markant modehus, der er med til at sætte dagsordenen på vore dages runways.

Nøglen til Balenciaga filosofien har altid været kvalitet og skarpe designs. Efter sigende tegnede han aldrig skitser for sine kreationer, men fandt det rigtige stof og begyndte at sy indtil han opnåede det ønskede resultat. Han var kendt for at have en næsten hysterisk kompromisløshed når det kom til materialer. Denne filosofi går igen i Balenciaga brillekollektionerne. Kvalitet fra inderst til yderst passer til den filosofi vi i Thiele gerne vil give vores kunder. Valget af Balenciaga lå lige til højrebenet for vore indkøbere.

Balenciagas brillekollektioner har et klart "parisisk" udtryk. En elegant kollektion der viser Balenciagas forkærlighed for luksuriøse vintage detaljer - et must-have for de allermest stilkyndige.